Rikke Thor underviser på National konference om seksualitet

Velkommen  

 

Rikke Thor

Ang. Covid-19:

Klinikken er åben, med overholdelse af de hygiejniske principper med håndsprit/håndvask, ekstra rengøring af klinikrum/toilet, god afstand, og der vil altid være 1 time mellem 2 klienter.

Jeg har i denne tid fået henvendelse fra mange par, der oplever udfordringer nu, hvor tingene har været anderledes pga Corona. Nogle har arbejdet hjemmefra, andre har oplevet utryghed i ansættelse eller i livet, og alle sådanne forandringer kan skabe udfordringer i parlivet. Nogle synes de har været for meget sammen med deres partner og andre har "bare" fundet ud af, at der er nogle udfordringer, der skal løses.
Hvad end det er pga Corona, eller I bare har brug for at vende jeres forhold/samliv med en sexolog og arbejde med denne del af livet, så er I meget velkomne til at kontakte mig. 

Jeg arbejder som SEXOLOG og samlivsterapeut og har gjort det siden 2005. 

Jeg tilbyder både individuel og parterapi, og møder jer dér hvor I er i jeres udfordringer. Jeg oplever, at mange får en ny vinkel på seksualitet, intimitet og berøring og går i gang med at ændre gamle vaner, der ikke virker hensigtsmæssigt længere. Tålmodighed til at være i det svære og glæde sig over de små /store fremskridt undervejs er oftest vejen fremad, og når det lykkes, er det er det hele værd.

Jeg er desuden daglig leder af seksualundervisningen af unge i Svendborg kommune, og har arbejdet med UNGE og SEKSUALITET siden jan.1999. Jeg arbejder med dialog, normkritik og aktive tankeøvelser i undervisningen.

Jeg underviser fagpersoner og borgere i SEKSUALITET/INTIMITET i forhold til forskellige kroniske sygdomme/kræft og livsfaser, samt i den "seksuelle samtale" med borgere, og har gjort det i mange år (se yderligere på siden om temadage.)

Jeg er (siden jan.2010) fast tilknyttet som sexolog på det Nationale Rehabiliteringscenter REHPA (tidl. Dallund).

Jeg er sygeplejerske og sexologisk counsellor, - også kaldet "klinisk sexolog"samt har uddannelser i bl.a. terapeutisk samtale, NLP og mindfulness.

Klientrummet på Sandtoften 6, Thurø, 5700 Svendborg
Couple's%20Feet%20in%20Bed_edited.jpg
 
Sexologisk rådgivning
og samlivsterapi, på Sandtoften 6, Thurø

Ang. COVID-19: Jeg holder de hygiejniske forholdsregler med håndvask, håndsprit, ekstra rengøring og afstand. Kontakt mig gerne ved spørgsmål.

Har du/I problemer med kærlighedslivet, det seksuelle og intime? og trænger til nyt perspektiv og konkret hjælp/samtale med en sexolog/parterapeut som tredjeperson ?

Jeg har tavshedspligt og lang erfaring som sexologisk rådgiver og samlivsterapeut. Kontakt mig

 

"Kom videre med seksualitet og intimitet efter kræft" Middelfart kræftrehabilitering. Læs mere

Mandag d. 9.11.2020 kl. 15.30 - 18

Gruppeoplæg "Intimitet, samliv og kronisk sygdom/kræft" 

Sundhedshuset, Svendborg

d.11.11 og d.18.11 2020. For alle borgere med kræft/kronisk sygdom -  samt evt.partnere. Læs

"Tid til parforhold med spædbarn i arm - i Svendborg"

Onsdag d. 20.1.21 Kl.16.30 – 18.30 på Egensevej 8, Svendborg, i Sundhedsplejens hus.

Tilmelding. Læs mere

"Intimitet, krop og seksualitet v. kræft"

Tirsdag d. 26.10.2021 kl. 17-20 på Ringe bibliotek. For borgere i Fåborg-Midtfyns kommune. (Flyttet fra 20.10.20 pga Corona)

Kronisk sygdom/kræft
- undervisning for borgere og fagpersoner
Rikke Thor har været tilknyttet som sexolog på Dallund og nu REHPA i Nyborg - kræftrehabilitering - siden 2010. Hun har stor erfaring i at undervise borgere i grupper omkring sygdomme og medicins indvirkninger på seksualitet, intimitet, krop og parforhold. Rikke undervise rogså i en del andre kommuner på rehabiliteringskurser for borgere medkroniske sygdomme og kræft. Rikke underviser også i mange patientforeninger i hvordan netop denne sygdom kan indvirke på seksualiteten, fx hjerteforeningen, lungeforeningen, foreningen for unge og kræft, PROPA, brystkræftforeningen DBO, Ehlers Danlos foreningen, nyreforeningen mm.

Jeg underviser større og mindre grupper af borgere og fagpersoner i seksualitet/intimitet ved livsudfordringer som kræft og kroniske sygdomme, smerter samt alder, bl.a. på rehabiliterings kurser, på hospitaler og i en del patient foreninger. Jeg underviser sundhedsprofessionelle, på specialuddannelser, hospitaler og i kommuner, i facts om sygdom og seksualitet og i den "seksuelle samtale" med borgere/patienter.

Se pjecen til borgere med kronisk sygdom/kræft i Svendborg kommune her

Samliv efter fødsel, samt små børn og seksualitet

Jeg underviser på jordemoderskoler, på kurser for nybagte forældre mm. om samliv efter fødsel. For fagpersoner, også om hvordan man kan tale om samliv med nye forældre.

Desuden underviser jeg i børnehaver, vuggestuer, for dagplejere, forældre m.fl i små børns naturlige kropslege og seksualitet.

Unge, sex, kærlighed,
krop og grænser
Rikke Thor er daglig leder af seksualundervisningen i Svendborg kommune Sund Sex Skolen, og har stor erfaring i at undervise unge i sex, seksualitet, grænser, kønssygdomme, prævention, kærester og meget mere. desuden har hun lavet mange undervisninger og temadage om procesorienteret seksualundervisning på lærer seminarier, for ung til ung undervisere og unge til yngre undervisere, samt for specialklasselærere på skoler og opholds steder. Hun underviser også elever på efterskoler, samt lærerne de samme steder. Desuden har Rikke stor erfaring med at undervise børn og unge med specielle behov, såsom udviklingshæmmede, hørehæmmede, og børn med autismespekter forstyrrelser, asperger, ADHD, fysiske og psykiske handicap mm.

Jeg underviser på opholdssteder, efterskoler, ungdomsuddannelser, ungdomsklubber og skoler i seksualitet, krop og grænser, og har gjort det i mange år.

Jeg bruger aktiv, holdnings udviklende og normkritisk, undervisning.

Jeg underviser i processorienteret seksual undervisning, LGBT+ området, køn, krop og grænser,   for lærere, sundhedsplejersker og andre fagpersoner, på seminarier og andre steder i hele landet.

Forældre til unge
med særlige behov
Glad pige med briller

Mange forældre til børn/unge med handicap fx. udviklingshæmning, er i tvivl om hvordan de bedst vejleder og støtter barnet eller den unge omkring krop, seksualitet, kærester og grænser.

Jeg afholder en del forældreaftener om emnet rundt om i landet. Jeg fortæller facts, giver konkrete idéer, besvarer spørgsmål og har masser af dialog undervejs. 

 

Kontakt mig for

spørgsmål/bestilling:

Rikke Thor

rt@rikkethor.dk

Tlf: +45 2247 1295 

(må gerne kontaktes week-end og helligdage, men er ikke altid lige ved telefonen)

Læg en besked på tlf.svareren/send sms, så ringer jeg tilbage hurtigst muligt, eller send en mail, dem ser jeg løbende.

Kontakt pr. telefon +452471295

Konsultation og kontor:

Sandtoften 6, Thurø,

5700 Svendborg.

CVR nummer 31394635

Se vejledende priser

  • Black Facebook Icon
  • Black LinkedIn Icon
Konsultation Sandtoften 6, Thurø, Svendborg. Tæt ved offentlig bus, og fri parkering uden for huset.