Kontakt mig

Rikke Thor

Du er meget velkommen til at maile, sms´e eller ringe,

hvis du vil spørge om noget eller forhøre dig om konsultationstid/foredrag/undervisning mm.

Mail: rt@rikkethor.dk

Tlf: +45 2247 1295 

Læg evt. en besked på tlf.svareren, så ringer jeg tilbage hurtigst muligt, eller send en mail, dem ser jeg løbende.

Konsultation og kontor:

Sandtoften 6, Thurø,

5700 Svendborg.

CVR nummer 31394635

Se vejledende priser

  • Black Facebook Icon
  • Black LinkedIn Icon

© Summer 2018 Rikke Thor by Wix.com

 

Rikke Thor

Ang. Corona situationen - jeg underviser gerne over video  fx. Zoom, hvis nogen ønsker dette. Jeg tager også klienter over Zoom, men også face to face, hvis det ønskes. Jeg tager alle forholdsregler.

Jeg arbejder som SEXOLOG og samlivsterapeut og har gjort det siden 2005. 

Jeg tilbyder både individuel og parterapi, og møder jer dér hvor I er i jeres udfordringer. Jeg oplever, at mange kommer til at se seksualitet, intimitet og berøring fra en ny vinkel, og får opmærksomhed på hvordan man kan ændre gamle vaner, der ikke virker hensigtsmæssigt længere. Der ligger dog oftest også en del personligt arbejde i at nå frem der til.

Jeg er desuden daglig leder af seksualundervisningen af unge i Svendborg kommune, og har arbejdet med undervisning omkring UNGE og SEKSUALITET siden jan.1999. Jeg arbejder med dialog, normkritik og aktive tankeøvelser i undervisningen.

Jeg har også bred erfaring med at UNDERVISE fagpersoner og borgere i SEKSUALITET/INTIMITET i forhold til forskellige kroniske sygdomme/kræft og livsfaser, samt i den "seksuelle samtale" med borgere.

Jeg er (siden jan.2010) tilknyttet som sexolog på kræftrehabiliteringscenter REHPA (tidl. Dallund).

Jeg er sygeplejerske og sexologisk counsellor, - også kaldet "klinisk sexolog"samt har uddannelser i bl.a. terapeutisk samtale, NLP og mindfulness.

 

Mine forskellige arbejdsområder: 

Sexologisk rådgivning
og samlivsterapi, på Sandtoften 6, Thurø

Ang. Corona: Jeg holder åbent for enkelte klienter/par - ring hvis du er interesseret. Jeg holder afstand - har håndvask/sprit. 

Videokonsultationer - fx. over Zoom kan også anvendes. Har du/I problemer med kærlighedslivet, det seksuelle og intime? og trænger til nyt perspektiv og konkret hjælp/samtale med en sexolog/parterapeut som tredjeperson ?

Jeg har tavshedspligt og lang erfaring som sexologisk rådgiver og samlivsterapeut. Kontakt mig

 

AFLYST: "Krop og intimitet v. kræft og kronisk sygdom"

Guldborgsund rehabilitering

Tirsdag d. 31.3 2020 

Kl. 11 - 12.30 for mænd, og 12.45 - 14.15 for kvinder.  Læs mere

AFLYST: "Forstå din teenager" Forældrekursus i Svendborg 

4 aftener for i alt 50 kr

D. 25. 3 omhandler "Unge, seksualitet, krop og grænser"Læs 

Bliver nok også AFLYST: Gruppeoplæg "Intimitet, samliv og sygdom" i Sundhedshuset, Svendborg 20.+27. April 2020

For alle borgere med Kræft /

kron.sygdom - samt partnere. Læs

"Kom videre med seksualitet og intimitet efter kræft" Middelfart kræftrehabilitering. Læs mere

Mandag d. 9.6.2020 kl. 16 - 18.30

"Tid til parforhold med spædbarn i arm - i Svendborg"

D. 10.6.20  Kl. 16.30 – 18.30

Oplæg med facts, idéer til løsning og plads til spørgsmål Læs mere 

Kronisk sygdom/kræft
- undervisning for borgere og fagpersoner
Rikke Thor har været tilknyttet som sexolog på Dallund og nu REHPA i Nyborg - kræftrehabilitering - siden 2010. Hun har stor erfaring i at undervise borgere i grupper omkring sygdomme og medicins indvirkninger på seksualitet, intimitet, krop og parforhold. Rikke undervise rogså i en del andre kommuner på rehabiliteringskurser for borgere medkroniske sygdomme og kræft. Rikke underviser også i mange patientforeninger i hvordan netop denne sygdom kan indvirke på seksualiteten, fx hjerteforeningen, lungeforeningen, foreningen for unge og kræft, PROPA, brystkræftforeningen DBO, Ehlers Danlos foreningen, nyreforeningen mm.

Jeg underviser større og mindre grupper af borgere og fagpersoner i seksualitet/intimitet ved livsudfordringer som kræft og kroniske sygdomme, smerter samt alder, bl.a. på rehabiliterings kurser, på hospitaler og i en del patient foreninger. Jeg underviser sundhedsprofessionelle, på specialuddannelser, hospitaler og i kommuner, i den "seksuelle samtale" med borgere/patienter.

Oplæg om samliv efter fødsel, samt om små børn, krop og seksualitet

Jeg underviser på jordemoderskoler, på kurser for nybagte forældre mm. om samliv efter fødsel. For fagpersoner, også om hvordan man kan tale om samliv med nye forældre.

Desuden underviser jeg i børnehaver, vuggestuer, for dagplejere, forældre m.fl i små børns naturlige kropslege og seksualitet.

Unge, sex, kærlighed,
krop og grænser
Rikke Thor er daglig leder af seksualundervisningen i Svendborg kommune Sund Sex Skolen, og har stor erfaring i at undervise unge i sex, seksualitet, grænser, kønssygdomme, prævention, kærester og meget mere. desuden har hun lavet mange undervisninger og temadage om procesorienteret seksualundervisning på lærer seminarier, for ung til ung undervisere og unge til yngre undervisere, samt for specialklasselærere på skoler og opholds steder. Hun underviser også elever på efterskoler, samt lærerne de samme steder. Desuden har Rikke stor erfaring med at undervise børn og unge med specielle behov, såsom udviklingshæmmede, hørehæmmede, og børn med autismespekter forstyrrelser, asperger, ADHD, fysiske og psykiske handicap mm.

Jeg underviser på opholdssteder, efterskoler, ungdomsuddannelser, ungdomsklubber og skoler i seksualitet, krop og grænser, og har gjort det i mange år.

Jeg bruger aktiv, holdnings udviklende og normkritisk, undervisning.

Jeg underviser i processorienteret seksual undervisning, LGBT+ området mv.  for lærere, sundhedsplejersker og andre fagpersoner, på seminarier og andre steder i hele landet.

Forældre til unge
med særlige behov
Rikke thor har undervist på mange forældremøder for forældre til børn med udviklingshæmning, samt med andre fysiske og psykiske handicap. Aftenerne handler om hvordan man som forældre bedst kan støtte og vejlede sine børn og unge i forhold til krop, kærester, grænser og seksualitet gennem deres liv, og måske især i puberteten, hvor kroppen udvikler sig, men det indre ikke altid følger med. Jeg fortæller facts og giver konkrete idéer, besvarer spørgsmål og har dialog med forældrene, så deogså hører hinandens idéer og spørgsmål.

Mange forældre til børn/unge med handicap eller udviklingshæmning mm., er i tvivl om hvordan de bedst vejleder og støtter den unge omkring krop, seksualitet, kærester og grænser.

Jeg afholder en del forældreaftener om emnet rundt om i landet. Jeg fortæller facts, giver konkrete idéer, besvarer spørgsmål og har masser af dialog undervejs. 

 
Rikke Thor, Sexolog i Svendborg.

Go to link